Decoratiune perete tip tablou, pvc foam negru 3mm, 50x50cm

Preț:  

45 lei

Loading...
Alege dimensiuni

Lungime (cm)

Latime (cm)

Aceste decoratiuni pentru perete sunt realizate cu precizie și atenție la detalii folosind tehnologia de tăiere CNC și sunt confecționate din foam negru de inaltă calitate, cu o grosime de 3mm. Foamul negru oferă un aspect elegant și modern, creand un contrast frumos cu peretele pe care sunt aplicate. Fiecare decoratiune este creată cu mare grijă pentru a aduce o notă de originalitate și stil in orice spațiu. Formele sunt diverse și pot include elemente geometrice, flori, plante sau orice altă temă care se potrivește cu designul și preferințele tale.

Datorită tehnologiei de tăiere CNC, marginile decoratiunilor sunt precise și netede, oferindu-le un aspect finisat de inaltă calitate. Astfel, aceste decoratiuni pot adăuga un plus de eleganță și rafinament in orice cameră, de la living, dormitor pană la birou sau chiar spații comerciale. Un alt avantaj al acestor decoratiuni pentru perete este metoda simplă de montare. Ele vin echipate cu o banda dubla adezivă rezistentă, care face procesul de aplicare rapid și ușor. Tot ce trebuie să faci este să indepărtezi stratul protector de pe banda adezivă și să aplici decoratiunile pe peretele dorit. Astfel, nu este nevoie de găurirea peretelui sau de utilizarea altor instrumente sau materiale de fixare.

Aceste decoratiuni din foam negru pot adăuga adancime, textură și interes vizual in orice spațiu. Ele pot fi amplasate intr-o configurație simetrică sau pot fi aranjate in mod creativ, oferindu-ți libertatea de a-ți exprima personalitatea și stilul in mod unic. Indiferent dacă dorești să iți decorezi locuința, biroul sau orice alt spațiu, aceste decoratiuni vor fi cu siguranță o alegere excelentă. Adaugă un plus de eleganță, stil și originalitate in mediul tău preferat cu ajutorul acestor minunate accesorii de decor!

Tot ce trebuie să faci este să indepărtezi stratul protector de pe banda adezivă și să aplici decoratiunile pe peretele dorit. Astfel, nu este nevoie de găurirea peretelui sau de utilizarea altor instrumente sau materiale de fixare. Aceste decoratiuni din foam negru pot adăuga adancime, textură și interes vizual in orice spațiu. Ele pot fi amplasate intr-o configurație simetrică sau pot fi aranjate in mod creativ, oferindu-ți libertatea de a-ți exprima personalitatea și stilul in mod unic. Indiferent dacă dorești să iți decorezi locuința, biroul sau orice alt spațiu, aceste decoratiuni vor fi cu siguranță o alegere excelentă. Adaugă un plus de eleganță, stil și originalitate in mediul tău preferat cu ajutorul acestor minunate accesorii de decor!

Momentan nu există review-uri!

Adauga un review

*Click pe imagine pentru resetare!

Solicita postare in SICAP

*Click pe imagine pentru resetare!