Crama La Salina

Am dat viață numelui afacerii în lumina albă caldă, folosind cuvintele magice ale afacerii lor. De asemenea, am transformat motto-ul lor într-o piesă de artă, afișată pe un perete din plante artificiale, la exterior, într-un loc de unde se pot vedea cele mai frumoase apusuri. Textul semnului este compus din cuvintele cheie ale brand-ului, iar locul în care este expus îi va face pe toți cei care trec pe acolo să simtă magia locurilor, reprezentând o modalitate excelentă de a atrage noi clienți.

Scopul proiectului

Crearea de semne LED personalizate

Cantitate

1 unități

Dimensiuni

H: 57cm W: 130cm

Culori

Alb Cald

Descriere

Povestea „Crama La Salina” s-a născut pornind de la pasiunea a doi iubitori de vinuri nobile care au refăcut arealul viticol de pe dealurile Durgău, dezvoltând ulterior un amplu proiect.
După decenii de inactivitate, zona viticolă Dealurile Durgăului, terasele și pantele domeniului au fost transformate într-o vie roditoare, folosind tehnologie de exploatare de ultimă generație, și primind indicația geografică “Dealurile Transilvaniei”.
Plantația și crama sunt amplasate în imediata apropiere a Salinei Turda, într-o zonă cu tradiție seculară în viticultură, încă din vremea Imperiului Roman, care își avea aici unul dintre cele mai dezvoltate centre ale administrației din Dacia.

„Crama La Salina” reînvie istoria zonei viticole și poveștile locurilor care o înconjoară, printr-un amplu proiect de enoturism.