Polistiren Extrudat vopsit galben 19 mm

Cod produs: PPOLEX21

500 lei /m²

Alege forma si marime

Lungime placa(max cm)

Latime placa(max cm)

Lungime placa(max cm)

Latime placa(max cm)

Raza placa(max 0 cm)

Diametru(max cm)

Diametru(max cm)

Raza(max cm)

Lungime placa(max cm)

Latime placa(max cm)

Lungime placa(max cm)

Inaltime stanga(max cm)

Inaltime dreapta(max cm)

Baza(max cm)

Inaltime(max cm)

Baza(max cm)

Inaltime(max cm)

Baza(max cm)

Inaltime(max cm)

Lungime baza sus(max cm)

Inaltime(max cm)

Lungime baza jos(max cm)

Latura(max 0 cm)

Inaltime(max cm)

Lungime tija(max

Latime tija(max cm)

Lungime cap(max

Latime cap(max cm)

Raza interioara(max 0 cm)

Raza exterioara(max 0 cm)

Numar de puncte(max 15)

Inaltime text (max cm)

Text

Alege fontul

INTREBARI FRECVENTE:

1. Se poate vopsi polistirenul cu vopsea obișnuită pentru pereți?

Este recomandat să utilizați vopsele speciale pentru polistiren, deoarece acestea sunt formulate pentru a se potrivi mai bine cu materialul și pentru a-i proteja suprafața.

2. Pot utiliza vopsele spray pentru polistiren?

Da, puteți utiliza vopsele spray pentru a vopsi polistirenul. Asigurați-vă că citiți instrucțiunile producătorului și aplicați spray-ul într-un mediu bine ventilat.

3. Pot vopsi polistirenul direct, fără strat de bază?

Este recomandat să aplicați un strat de bază, cum ar fi o amorsă, pentru a crea o aderență mai bună între polistiren și vopsea. Aceasta va asigura rezultate mai bune și o durabilitate mai mare.

4. Este necesar să aplic un strat de lac după vopsirea polistirenului?

Aplicarea unui strat de lac opțional poate oferi o protecție suplimentară și poate conferi un finisaj mai lucios sau mat, în funcție de preferințe.

5. Pot vopsi polistirenul expus la exterior?

Da, polistirenul poate fi vopsit pentru a rezista la condiții exterioare. Este important să utilizați vopsele adecvate pentru exterior și să aplicați un strat de finisare rezistent la intemperii.

Sperăm că acest ghid v-a oferit informațiile necesare pentru a vopsi polistirenul într-un mod eficient și estetic. Asigurați-vă că respectați instrucțiunile producătorului de vopsele și alegeți materialele potrivite pentru a obține rezultatele dorite.

Pentru a lipi polistirenul extrudat, există mai multe opțiuni disponibile. Iată câteva dintre cele mai comune metode de lipire:

  1. Adezivi pe baza de poliuretan

Adezivii pe bază de poliuretan sunt foarte eficienți în lipirea polistirenului extrudat. Acești adezivi au o putere mare de aderență și formează o legătură durabilă între suprafața de polistiren și suportul pe care este aplicat. Este important să utilizați un adeziv de înaltă calitate, care este compatibil cu polistirenul extrudat.

  1. Adezivi pe baza de solvent

Adezivii pe bază de solvent sunt o altă opțiune pentru lipirea polistirenului extrudat. Acești adezivi conțin solvenți care dizolvă suprafața de polistiren, permițând astfel obținerea unei aderențe puternice. Este important să citiți instrucțiunile producătorului și să utilizați acest tip de adeziv într-un spațiu bine ventilat pentru a evita inhalarea vaporiilor toxice.

Cum se aplică lipiciul pe polistirenul extrudat?

Pentru a aplica lipiciul pe polistirenul extrudat, urmați acești pași:

  1. Curățați și pregătiți suprafața de polistiren extrudat și suportul pe care urmează să fie lipit.
  2. Aplicați lipiciul în strat subțire pe ambele suprafețe care urmează să fie lipite.
  3. Presați suprafețele lipite împreună și asigurați-vă că sunt perfect aliniate.
  4. Utilizați cleme sau alte dispozitive de prindere pentru a menține presiunea constantă pe parcursul procesului de uscare.
  5. Așteptați timpul de uscare recomandat de producător.


Vopsire polistiren

 

 Pentru a obține un aspect estetic plăcut și pentru a proteja polistirenul, acesta poate fi vopsit în diferite culori și finisaje.

Atunci când doriți să vopsiți polistirenul, este important să utilizați vopsele potrivite, care să nu afecteze materialul și să ofere o aderență bună. Iată câteva tipuri de vopsele recomandate pentru polistiren:

  • Vopsea pe bază de apă: Aceasta este o opțiune populară, deoarece este ecologică și are un miros redus. Vopseaua pe bază de apă se aplică ușor și se usucă rapid.
  • Vopsea acrilică: Această vopsea oferă o aderență excelentă pe polistiren și rezistență la intemperii. Este disponibilă într-o gamă variată de culori și finisaje.
  • Vopsea pe bază de silicat: Această vopsea este recomandată în special pentru polistirenul expandat. Are o durabilitate ridicată și poate rezista la condiții climatice dure.

 Litere volumetrice polistiren

 

Soluție pentru semnalistică de exterior și interior a locațiilor (centre comerciale, sediu de firma, etc.), literele volumetrice realizate prin decupare computerizată, conferă vizibilitate sporită și un stil de înaltă clasă, prin efectul lor tridimensional. 

De asemenea acest mod de ''semnalizare'' vine ca o soluție perfectă pentru clădirile aflate în zone protejate, fie monumente arhitecturale, fie clădiri cu arhitectură deosebită. 

Materialul folosit la realizarea acestora este polistirenul extrudat, având o structură fină. 

Semnele volumetrice din polistiren se pot vopsi într-o gamă largă de culori, astfel gradul lor de întrebuințare fiind practic nelimitat.

 

 Dimensiuni 

Literele volumetrice din polistiren extrudat pot avea urmatoarele grosimi: 2cm, 3cm, 5cm si 8cm. Prin alipirea a doua straturi de polistiren literele volumetrice pot avea si 5+5=10cm sau 8+8=16cm grosime.
O placa de polistiren din care se “decupeaza” litera are dimensiunile 58x118cm. Cu alte cuvinte, o litera din polistiren nu poate depasi aceasta dimensiune. In momentul in care un set de litere volumetrice se incadreaza cu totul intr-o placa de polistiren, acestea sunt livrate cu tot cu restul placii ramase – acesta avand rol de sablon si ajuta foarte mult la montarea corecta a literelor.

Avantaje 

Literele volumetrice din polistiren extrudat se pot monta foarte usor chiar si de catre personal neexperimentat in acest domeniu.
Dimensiunea volumetriilor din polistiren extrudat porneste de la 1cm patrat si poate depasi si 3m inaltime.
Literele volumetrice din polistiren au un cost mult scazut in comparatie cu alte litere volumetrice in acelasi timp pastrand aspectul frumos din cauza finisarilor.
Un alt mare avantaj al literelor volumetrice din polistiren este greutatea acestora, literele rezultate fiind foarte usoare si foarte usor de manipulat.

Iluminarea literelor volumetrice din polistiren extrudat

Iluminare halou cu LED – nu se ilumineaza suprafata literei, ci peretele sau suportul pe care litera este montata, creand un efect de halou in jurul literei. LED-urile se aplica pe spatele literei.

Pe langa litere volumetrice, se poate confectiona orice simbol, obiect, logo, atat 2D cat si 3D din polistiren.
Durabilitatea literelor volumetrice din polistiren extrudat si vopsit este de 7 ani la Exterior si 15 ani la Interior.

Garantie litere volumetrice: 24 Luni

 

Momentan nu există review-uri!

Adauga un review

*Click pe imagine pentru resetare!

Solicita postare in SICAP

*Click pe imagine pentru resetare!