BANNER BACKLITE BASIC

52.5 lei /m²

Descriere:

Banerul backlit este un material flexibil compus dintr-o țesătură de poliester special, de înaltă calitate,
printabil si este destinat aplicațiilor cu expunere atat indoor cat si outdoor ce necesită translucență ridicată a culorilor imprimate. Banerul backlit are suprafața albă, mată sau lucioasa ce permite o excelentă difuzie a luminii. Ca si banerul frontlit, printul pe baner backlit are o durabilitate foarte buna si rezistenta la factori mecanici (zgariere), apa si raze UV. Pe suprafata printata a banerului backlit poate fi aplicata si solutie de laminare lichida sporindu-i astfel rezistenta in timp.

Imprimarea materialului de baner backlit:
Calitatea printului pe baner backlit se alege functie de tipul de aplicatie unde va fi folosit materialul imprimat. De exemplu pentru decorarea panourilor publicitare nu este necesara o rezolutie de print mai mare de 360 dpi. In schimb pentru imprimarea banerului backlit ce va fi folosit la decorarea casetelor luminoase (cu iluminare din interior) este absolut obligatorie o imprimare la rezolutii foto (print baner backlit 1440 dpi

Finisaje:

– Tivuire banner | Marginea indoita si termosudata care confera banerului backlit, durabilitate crescuta la vant si tensionare.
– Capse banner | Capsele pentru banner se aplica pt. a permite fixarea banerului backlit pe diverse suporturi (cadru metalic, etc)
– Gauri de vant | nu se executa pe acest tip de banner
– Tivuire dubla | Pentru materialul de baner backlit imprimat la dimensiuni foarte mari este necesar un tiv dublu care prin surplusul de material si lipituri mareste rezistenta la rupere pe intreg perimetrul.
Este disponibil in mai multe gramaje, functie de tipul de aplicatie folosim gramaje intre 440 si 510 gr/mp.

Momentan nu există review-uri!

Adauga un review

*Click pe imagine pentru resetare!

Solicita postare in SICAP

*Click pe imagine pentru resetare!