BANNER PVC BLOCKOUT BASIC DUBLU FATA

56.25 lei /m²

 

 

Descriere:

Banerul dubla fata (banner blockout) este un material format din tesatura de poliester speciala si este compus din 3 straturi.
Stratul din mijloc este de culoare neagra pentru a nu permite trecerea luminii si implicit combinarea graficii de pe una din parti pe cealalta. Printul pe banner dubla fata are o durabilitate superioara altor tipuri de bannere si ofera in acelasi timp, conditii de imprimare la calitati foarte bune. Bannerul blockout este ideal pentru o gama de aplicaţii variata, potrivite atat la interior cat si la exterior.

Printul pe baner dubla fata are o durabilitate foarte buna si rezistenta la factori mecanici (zgariere), apa si raze UV. Pe suprafata printata a banerului dubla fata poate fi aplicata si solutie de laminare lichida sporindu-i astfel rezistenta in timp. Imprimarea materialului de baner dubla fata:
Dat fiind faptul ca expunerea se face la distante mari de privitori (intre stalpii de electricitate, panouri ridicate de la sol, etc) imprimarea se realizeaza la rezolutii economice (print la 360 dpi). O imprimare la rezolutii mari, fotografice (720 -1440 dpi), se realizeaza la cerere si este justificata doar pentru expunerile indoor.

Finisaje:

Finisaje pentru banner 2 fete printat:

– Tivuire banner | Marginea indoita si termosudata care confera banerului printat pe ambele fete, durabilitate crescuta la vant si tensionare.
– Capse banner | Capsele pentru banner se aplica pt. a permite fixarea banerului dubla fata pe diverse suporturi (cadru metalic, perete, stalpi, etc)
– Gauri de vant | Banerul dubla fata imprimat poate fi prevazut cu diverse orificii care sa permita trecerea aerului si care conduc implicit la scaderea tensiunii pe care vantul o imprima materialului de banner.
– Tivuire dubla | Pentru materialul de baner blockout imprimat la dimensiuni foarte mari este necesar un tiv dublu care prin surplusul de material si lipituri mareste rezistenta la rupere pe intreg perimetrul.
– Buzunare laterale | Sunt create pentru a permite introducerea unor tije sau bare in scopul de a intinde cat mai bine banerul printat pe ambele fete.

Este disponibil in mai multe gramaje, functie de tipul de aplicatie folosim gramaje intre 480 si 610 gr/mp.

Momentan nu există review-uri!

Adauga un review

*Click pe imagine pentru resetare!

Solicita postare in SICAP

*Click pe imagine pentru resetare!