BANNER MESH STANDARD

45 lei /m²

Mesh-ul este un material conceput in special pentru aplicatii cu expunere outdoor.

Se foloseste pentru a acoperi suprafete precum geamuri, vitrine, cladiri cu suprafata vitrata, etc. prezentand avantajul ca privit din spate nu blocheaza trecerea luminii decat intr-o mica masura datorita perforatiilor cu care este prevazut. Mesh-ul printat este cel mai adesea folosit pentru reclamele de dimensiuni foarte mari din doua motive: in primul rand datorita avantajului de a nu stopa decat intr-o foarte mica masura trecerea luminii si in al doilea rand datorita greutatii scazute fata de cea a bannerului imprimat. (greutatea meshului este aproape jumatate din cea a bannerului printat).
In mod obisnuit rezolutia la care este imprimat meshul este cea de lucru, economica| rezolutie print mesh: 360 dpi – 720 dpi. Pentru imaginile imprimate pe mesh nu este nevoie de o rezolutie mai mare datorita faptului ca reclamele imprimate pe mesh sunt privite de la distante mari si rezolutia nu este deloc relevanta in aceste situatii.

– Tivuire mesh | marginea indoita si termosudata care confera meshului printat durabilitate crescuta la vant si tensionare.
– Capse mesh | capsele pentru mesh sunt aplicate pentru a permite fixarea mesh-ului pe diverse suporturi (cadru metalic, perete, stalpi, etc).
– Gauri de vant | in cazul meshului nu sunt necesare datorita faptului ca materialul are deja perforatii
– Tivuire dubla | pentru materialul de mesh imprimat la dimensiuni foarte mari este necesar un tiv dublu care prin surplusul de material si lipituri mareste rezistenta la rupere pe intreg perimetrul.
– Buzunare laterale | sunt create pentru a permite introducerea unor tije sau bare in scopul de a intinde cat mai bine meshul printat.
Este disponibil in mai multe gramaje, cel mai des utilizate sunt: 250 gr/mp si 270 gr/mp.

Momentan nu există review-uri!

Adauga un review

*Click pe imagine pentru resetare!

Solicita postare in SICAP

*Click pe imagine pentru resetare!