BANNER PVC FRONTLITE BASIC

41.65 lei /m²

Bannerul frontlit (banner simpla fata) este un material de print ideal pentru o gamă largă de aplicaţii,
in special de exterior (outdoor), folosit la display-uri, pentru realizarea de reclame neluminoase sau iluminate din exterior, panouri publicitare, printuri digitale de mari dimensiuni. Imprimat la rezolutii inalte, bannerul frontlit poate fi folosit cu succes si la multe din aplicatiile de indoor. Banner-ul imprimat are o durabilitatea foarte buna, rezistenta la factori mecanici (zgariere), apa si UV. Pe suprafata printata a banerului poate fi aplicata o solutie de laminare lichida sporindu-i astfel rezistenta in timp. Imprimarea materialului de baner: Se poate face atat la rezolutii economice (print la 360 dpi) cat si la rezolutii mari sau chiar fotografice (720 -1440 dpi), printuri care pot fi folosite cu succes atat la aplicatiile indoor cat si outdoor.

Dimensiunile materialelor de print:
Latimile pentru printul outdoor difera de la un material la altul, dimensiunea maxima fiind de 5 m. Pentru printurile de mari dimensiuni cu latimi mai mari materielele se termosudeaza (banerul si meshul imprimat) cu aparatura speciala de lipire a printului.

Finisaje:

– Tivuire banner | Marginea indoita si termosudata care confera banerului printat durabilitate crescuta la vant si tensionare.
– Capse banner | Capsele pentru banner se aplica pt. a permite fixarea banerului pe diverse suporturi (cadru metalic, perete, stalpi, etc)
– Gauri de vant | Banerul imprimat poate fi prevazut cu diverse orificii care sa permita trecerea aerului si care conduc implicit la scaderea tensiunii pe care vantul o imprima materialului de banner.
– Buzunare laterale | Sunt create pentru a permite introducerea unor tije sau bare in scopul de a intinde cat mai bine banerul printat.
Este disponibil in mai multe gramaje, cel mai des utilizate sunt: 410 gr/mp si 440 gr/mp.

Aplicatii:
 Panouri publicitare, Decorari spatii publicitare, Afisaj stradal, Prelate auto printate Reclame luminoase, Reclame neluminoase, Copertine.

Momentan nu există review-uri!

Adauga un review

*Click pe imagine pentru resetare!

Solicita postare in SICAP

*Click pe imagine pentru resetare!