Raft coltar, baie, bucatarie, plexiglas

Preț:  

23,95 lei

Loading...

Acest raft elegant si versatil este fabricat din plexiglas transparent de inalta calitate, cu o grosime de 3 mm, oferind un aspect modern si sofisticat. Este conceput pentru a fi fixat pe coltul camerei folosind banda dublu adeziva, asigurand o instalare rapida si usoara, fara a fi nevoie sa gauriti sau sa faceti modificari permanente la perete.

Datorita materialului sau durabil si transparent, acest raft este potrivit pentru o gama larga de utilizari. Poate fi folosit in bucatarie pentru a expune colectii de condimente si ustensile de gatit, in living pentru a afisa obiecte decorative sau fotografii dragi, in birou pentru a organiza documente si instrumente de scris, sau chiar in dormitor pentru a expune bijuterii sau accesorii.

Unul dintre principalele beneficii ale acestui raft este ca adauga un accent vizual atractiv in incapere, transformand un colt plictisitor intr-un spatiu functional si estetic placut. Plexiglasul transparent ofera un aspect modern si minimalist, iar transparenta sa permite obiectelor aflate pe raft sa iasa in evidenta. In acelasi timp, plexiglasul este usor de intretinut si curatat, asigurand durabilitate si longevitate.

Montarea cu banda dublu adeziva elimina nevoia de a folosi instrumente sau dispozitive de fixare, ceea ce face ca acest raft sa fie o optiune excelenta pentru cei care nu doresc sa faca modificari permanente in locuinta lor sau pentru cei care nu au abilitati tehnice avansate. Flexibilitatea de a inlatura sau muta raftul fara a lasa urme sau deteriora peretele este un alt avantaj important.

PRODUS IN ROMANIA

Momentan nu există review-uri!

Adauga un review

*Click pe imagine pentru resetare!

Solicita postare in SICAP

*Click pe imagine pentru resetare!