Stand forma U, Set 3 buc, Plexiglas

Preț:  

38 lei

Loading...

Setul de 3 standuri in formă de U realizate din stiplex transparent este o alegere excelentă pentru a expune produsele dvs. intr-un mod transparent și modern. Aceste standuri sunt confecționate dintr-un material rezistent și durabil, care oferă o structură solidă și sigură pentru produsele dvs.

Fiecare stand are o formă elegantă in formă de U, care poate fi plasată pe orice suprafață plană pentru a expune produsele intr-un mod atractiv. Fiecare stand are dimensiunile sale specifice, cu cel mai mare avand o inălțime de 150mm, o lungime de 250mm și o lățime de 120mm. Aceste dimensiuni sunt ideale pentru a afișa produse de dimensiuni mici pană la medii.

Stiplexul transparent oferă un aspect modern și elegant, care se potrivește cu o varietate de stiluri și designuri. Acest material permite luminii să treacă prin standuri și să lumineze produsele, ceea ce le face să iasă in evidență și să capteze atenția clienților.

Acest set de 3 standuri in formă de U este perfect pentru afișarea bijuteriilor, cosmetice, gadgeturilor electronice sau oricărui alt produs mic sau mediu. Standurile pot fi plasate impreună pentru a crea o prezentare elegantă sau separat pentru a oferi o flexibilitate mai mare in aranjarea produselor.

In concluzie, setul de 3 standuri in formă de U realizate din stiplex transparent este o alegere excelentă pentru afișarea produselor dvs. intr-un mod atractiv și modern. Aceste standuri sunt durabile, ușor de curățat și se potrivesc cu o varietate de stiluri și designuri, fiind ideale pentru orice afacere care dorește să iși prezinte produsele intr-un mod transparent și modern.

PRODUS IN ROMANIA

Momentan nu există review-uri!

Adauga un review

*Click pe imagine pentru resetare!

Solicita postare in SICAP

*Click pe imagine pentru resetare!