Suport 10 capsule Nespresso, forma ceasca cafea

Preț:  

27 lei

Loading...

Suportul pentru 10 capsule de cafea Nespresso in forma de ceasca de cafea din material acrilic negru este un accesoriu elegant si practic pentru iubitorii de cafea. Acest suport unic adauga un element de design interesant in bucataria ta si iti permite sa ai mereu la indemana capsulele tale preferate de cafea Nespresso.

Fabricat din material acrilic de inalta calitate, suportul este durabil si rezistent in timp. Culoarea neagra adauga un aspect elegant si se potriveste cu orice decor. Forma de ceasca de cafea adauga un element de originalitate si face ca suportul sa fie o piesa de conversatie in bucataria ta.

Suportul este proiectat astfel incat sa poti organiza si accesa usor cele 10 capsule de cafea Nespresso. Astfel, vei avea mereu la indemana optiunile tale preferate de bauturi si vei economisi timp pretios in fiecare dimineata atunci cand iti pregatesti cafeaua.

Cu acest suport pentru capsule de cafea Nespresso in forma de ceasca de cafea, vei adauga un plus de stil si organizare in bucataria ta. Este un accesoriu perfect pentru iubitorii de cafea care apreciaza atat gustul, cat si aspectul estetic al spatiului lor.

Investeste in acest suport pentru capsule de cafea Nespresso in forma de ceasca de cafea din material acrilic negru si bucura-te de o experienta placuta si organizata in fiecare zi!

Momentan nu există review-uri!

Adauga un review

*Click pe imagine pentru resetare!

Solicita postare in SICAP

*Click pe imagine pentru resetare!