Preț:

46,83 lei

Loading...

Stand forma U, Set 3 buc, Plexiglas Verde

Cod produs: RAFT019

Setul de 3 standuri in forma de U realizate din plexiglas verde lucios este o alegere excelenta pentru expunerea diferitelor produse intr-un mod elegant si profesional. Aceste standuri sunt confectionate dintr-un material rezistent si durabil, care ofera o structura solida si sigura pentru produsele dvs.

Fiecare stand are o forma eleganta in forma de U, care poate fi plasata pe orice suprafata plana pentru a expune produsele intr-un mod atractiv. Fiecare stand are dimensiunile sale specifice, cu cel mai mare avand o inaltime de 150mm, o lungime de 250mm si o latime de 120mm. Aceste dimensiuni sunt ideale pentru a afisa produse de dimensiuni mici pana la medii.

Plexiglasul verde lucios ofera un aspect modern si elegant, care se potriveste cu o varietate de stiluri si designuri. Acest material este si usor de curatat, ceea ce face standurile usor de intretinut si de utilizat pe termen lung.

Acest set de 3 standuri in forma de U este perfect pentru afisarea bijuteriilor, cosmetice, gadgeturilor electronice sau oricarui alt produs mic sau mediu. Standurile pot fi plasate impreuna pentru a crea o prezentare eleganta sau separat pentru a oferi o flexibilitate mai mare in aranjarea produselor.

In concluzie, setul de 3 standuri in forma de U realizate din plexiglas verde lucios este o alegere excelenta pentru afisarea produselor dvs. intr-un mod atractiv si profesional. Aceste standuri sunt durabile, usor de curatat si se potrivesc cu o varietate de stiluri si designuri.

PRODUS IN ROMANIA

Momentan nu există review-uri!

Adauga un review

*Click pe imagine pentru resetare!