Preț:

41,61 lei

Loading...

Stand forma U, Set 5 buc, 12 x 10 x 5 cm Plexiglas Transparent

Cod produs: SUPO013

Setul de 5 bucati de standuri in forma de U din stiplex, din material acrilic transparent, cu dimensiunile 12 x 10 x 5 cm, este solutia perfecta pentru a-ti expune si organiza obiectele preferate intr-un mod elegant si practic.

Fabricate din material de inalta calitate, aceste standuri sunt durabile si rezistente in timp. Culoarea transparenta adauga un aspect sofisticat si se potriveste cu orice decor, fie ca este vorba despre birou, dormitor sau living.

Fie ca doresti sa expui fotografii, carti, obiecte decorative sau alte accesorii, aceste standuri in forma de U sunt ideale pentru a le pune in valoare. Dimensiunile lor compacte, de 12 x 10 x 5 cm, le fac potrivite pentru a fi amplasate pe rafturi, mese sau birouri fara a ocupa prea mult spatiu.

Datorita designului in forma de U, aceste standuri ofera o sustinere stabila si sigura pentru obiectele tale. Poti ajusta usor pozitia lor pentru a obtine vizualizarea optima a fiecarui obiect expus.

Setul de 5 bucati iti ofera flexibilitate in aranjarea si organizarea obiectelor tale. Poti utiliza standurile impreuna sau separat, in functie de preferintele tale si de spatiul disponibil.

Investeste in acest set de 5 bucati de standuri in forma de U din stiplex, din material acrilic transparent, si adauga un plus de eleganta si organizare in decorul tau. Fie ca este vorba despre acasa sau la birou, aceste standuri vor atrage cu siguranta atentia si vor pune in valoare obiectele tale preferate.

PRODUS IN ROMANIA

Momentan nu există review-uri!

Adauga un review

*Click pe imagine pentru resetare!