Suport 3 conuri înghetatā, Plexiglas 6mm

Preț:  

60 lei

Loading...

Suportul de 3 conuri de inghetata din stiplex acrilic transparent cu grosimea de 6mm este solutia perfecta pentru a-ti expune delicioasele creatii de inghetata intr-un mod atragator si organizat.

Fabricat din stiplex acrilic de inalta calitate, acest suport este durabil si rezistent in timp. Grosimea de 6mm asigura stabilitatea si siguranta conurilor de inghetata, astfel incat sa poti prezenta cu incredere produsele tale.

Designul transparent al esuportului permite vizualizarea clara a conurilor de inghetata, atragand atentia clientilor si stimulandu-le pofta de a incerca diferite arome. Acesta adauga un aspect elegant si modern oricarui spatiu de prezentare sau eveniment.

Suportul este proiectat astfel incat sa poti aseza si scoate cu usurinta conurile de inghetata, asigurand o manipulare simpla si rapida. Capacitatea de a gazdui 3 conuri de inghetata iti permite sa oferi o varietate de optiuni clientilor tai.

Indiferent daca detii un magazin de inghetata, un stand la targuri sau un eveniment special, acest suport de 3 conuri de inghetata din acrilic transparent va adauga un plus de profesionalism si stil prezentarii tale.

Investeste acum in acest suport de 3 conuri de inghetata din acrilic transparent si asigura-te ca produsele tale sunt prezentate intr-un mod atragator si organizat, captand atentia si satisfactia clientilor tai.

PRODUS IN ROMANIA

Momentan nu există review-uri!

Adauga un review

*Click pe imagine pentru resetare!

Solicita postare in SICAP

*Click pe imagine pentru resetare!