Preț:

40 lei

Loading...

Suport capsule nespresso

Cod produs: SUPO002

Descriere

Suportul pentru capsule de cafea sau ceai Nespresso din stiplex alb lucios este o alegere practică și elegantă pentru organizarea capsulelor tale preferate. Acest suport are o construcție durabilă și elegantă, care poate fi utilizat in bucătărie, in birou sau oriunde dorești să-ți organizezi capsulele cu stil.

Cu 6 coloane dispuse vertical, acest suport poate găzdui minim 30 de capsule Nespresso, care pot fi ușor introduse și scoase de sus in jos, in mod eficient și rapid. Capsulele glisează ușor pe fiecare coloană, astfel incat să poți găsi rapid ceea ce căuți.

Suportul poate fi prins de perete, frigider sau dulapuri, astfel incat să poți alege locul cel mai potrivit pentru utilizarea lui. Montarea este simplă și rapidă prin 4 prinderi cu dublu adeziv, iar suportul este sigur și stabil odată fixat.

Designul modern și funcțional al suportului se potrivește perfect in orice decor, adăugand o notă de eleganță și stil bucătăriei tale. Indiferent dacă ești un mare amator de cafea sau un iubitor al ceaiului, acest suport este alegerea perfectă pentru organizarea și accesibilitatea capsulelor tale preferate.

Momentan nu există review-uri!

Adauga un review

*Click pe imagine pentru resetare!